Η 'KIPOCRETA' είναι μια εταιρεία κατασκευής και συντήρησης κήπων με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και βρίσκεται κοντά σας από το 2017.

Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε πράσινους χώρους που είναι πλήρως εναρμονισμένοι με τις ανάγκες των ιδιοκτητών, την αισθητική του χώρου και τις εδαφοκλιματικές συνθήκες της περιοχής.

Επιδιώκουμε τα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ

Η σωστή κατασκευή ενός κήπου προϋποθέτει την λεπτομερή μελέτη του χώρου και το σχεδιασμό του κήπου λαμβάνοντας υπ όψιν μας στοιχεία που αφορούν τη φύση, την κατασκευή και τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης για κάθε πράσινο χώρο, από το μικρό μπαλκόνι μέχρι τον μεγάλο ιδιωτικό κήπο, αλλά και για δημόσιους χώρους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι δουλειές μας

3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΚΗΠΩΝ {noPicture}

3D ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΚΗΠΩΝ

Η μαγεία της 3D απεικόνισης κήπων αναβιώνει τον κήπο, προσφέροντας ρεαλιστική και φανταστική οπτική εμπειρία που προβλέπει και εκπλήσσει με τον όμορφο σχεδιασμό και τις ευκαιρίες για προσαρμογή.

Μάθετε περισσότερα
ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ {noPicture}

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Τοποθετώντας συνθετικό χλοοτάπητα η αυλή σας θα παραμείνει πράσινη και φωτεινή όλο τον χρόνο. Ευχαριστηθείτε και χαλαρώστε πάνω σε ένα μαλακό συνθετικό γκαζόν άριστης ποιότητας και ομορφιάς.

Μάθετε περισσότερα
ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ {noPicture}

ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Η τοποθέτηση φυσικού γκαζόν δημιουργεί μια φυσική και ελκυστική ατμόσφαιρα στον κήπο, προσφέροντας έναν πράσινο χώρο χαλάρωσης και αναζωογόνησης για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Μάθετε περισσότερα
ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ {noPicture}

ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η φύτευση στον κήπο δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο από ζωντανά χρώματα και αρώματα, προσφέροντας μια ηρεμητική απόδραση στη φύση και αναζωογονώντας το περιβάλλον μας.

Μάθετε περισσότερα